Неділя, 30 Червня 2013
15:19:29

Спорт

В Чернівцях відкрили футбольний майданчик з штучною травою (фото)

Вчора, 20 листопада, на території ФОК «Олімпія» відбулося відкриття реконструйованого спортивного майданчика із синтетичним покриттям. На церемонії зібралося чимало дітлахів, яким кортіло пошвидше вибігти на новісіньке поле. Символічну стрічку разом з одним із юних футболістів перерізав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Відкрито оновлений футбольний майданчик із штучною травою

Детальніше...

Чернівчанин став чемпіоном світу

Чернівчанин став чемпіоном світу з більярдуЧернівчанин Ярослав Тарновецький став чемпіоном світу з більярду на змаганнях, які завершилися у Ханти-Мансійську (Росія). 

Детальніше...

Буковинець переміг на міжнародному турнірі

Буковинець Сергій Одинак – переможець міжнародний змагань з вільної боротьбиЯк інформує Департамент освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, буковинець Сергій Одинак відсвяткував перемогу у фіналі міжнародного турніру з вільної боротьби «Солідарність» у Дніпропетровську.

Детальніше...

В Чернівцях змагались прокурори

Прокуратура ЧернівцівМинулими вихідними профком прокуратури Чернівецької області організував і провів у спортзалі ЗНЗ №27 турнір з міні-футболу, присвячений Дню працівників прокуратури України. У змаганнях активну участь взяли не тільки молоді фахівці цього правоохоронного органу, а й досвідчені ветерани – прокурори м. Чернівців та Кіцманського району відповідно Василь Блауш та Михайло Івонча, начальник управління облапарату Андрій Мельничук тощо.

Детальніше...

Буковина зазнала поразки у Кіровограді

Буковина зазнала поразкиСуперником чернівецької «Буковини» у 20 турі першості України була кіровоградська «Зірка». На жаль, перший гол у зустрічі наші земляки пропустили вже на 20 хвилині гри. Відзначився Єгор Іванов. А через чотири хвилини підопічні Іллі Близнюка вдруге вразили ворота «Буковини». Владислав Насібулін зробив передачу на дальню стійку, а Вадим Шаврін завдав влучного удару головою.

Детальніше...

Буковина так і не зіграла з Оболонью

Оболонь не доїхала в ЧерніціПоєдинок 19 туру першості України "Буковина" (Чернівці) - "Оболонь" (Київ) не відбудеться. Сьогодні столичний клуб проїнформував ФСК "Буковина" про те, що його представники у Чернівці не прибудуть.

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше