Get Adobe Flash player
В керівництві самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) розповіли про початок підготовки до введення власної валюти. Про це повідомляє «Інтерфакс»

«Ми ведемо роботу по створенню власної валюти. Цей процес почався », - сказав спікер Верховної ради самопроголошеної республіки Борис Литвинов. Ніяких подробиць він більше не привів.

Спікер Верховної ради додав, що в ДНР планується звільнити від податків малий бізнес.

Литвинов також розповів, що не бачить можливості для реалізації низки пунктів мінського протоколу, підписаного 5 вересня. «Ми прийняли цей протокол, але як виконувати його - велике питання», - зазначив представник ополчення.

Мінський протокол був підписаний за підсумками засідання контактної групи з України. Протиборчі сторони домовилися про негайне припинення вогню, а також обмін полоненими за принципом «все на все».
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В ДНР вводять свою валюту

10-09-2014, 21:54
Переглядів: 130
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player