Get Adobe Flash player
Німецькі спецслужби заявили: "Москва перекинула на схід самохідні зенітні ракетно-гарматні комплекси наземного базування" Панцир ". СБУ інформацію німецьких розвідників не підтверджує, але і не спростовує.

Бойовий модуль, що працює на будь-якій платформі: корабель, гусениці, автомобіль, земля. 12 зенітних керованих ракет, вражаючих мета в двадцятикілометрової зоні. Пара двоствольних зенітних автоматів скорострільністю 5 тис. пострілів на хвилину. Інфрачервоне виявлення цілі, швидкість руху 90 км на годину. Це нашумілий російський "Панцир". На озброєнні їхні армії - комплекс вже два роки. Але на війні - новачок.

"Єдиним козирем нашим була перевага в повітрі. Відсутність в терористів засобів повітряного нападу. Тепер вони насичують свої бойові порядки засобами ППО. В тому числі новітніми: Верба, панцир. Він створює суцільну зону ураження, через яку не можуть прорватися. Вона збиває вертольоти та літаки ", - зазначив військовий експерт Костянтин Машовець.

"Панцир" в Україні з літа. Спочатку це заявили американці, а тепер підтвердила німецька розвідка і опублікувала місцева преса.

Російські самохідні зенітні ракетно-гарматні комплекси наземного базування "Панцир" зафіксовані на території східних регіонів України 15 та 25 серпня. Виявлені системи ППО не перебувають на озброєнні української армії. Чи використовувалася вказане озброєння при знищенні малайзійського "Боїнга -777", обслуговувалося Чи воно сепаратистами або кадровими російськими військовими - даних немає.

У Раді нацбезпеки України заявили: російський "Панцир" на сході ніколи не бачив. Але начулися про нього.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Україна під прицілом російських систем ППО

18-09-2014, 21:24
Переглядів: 84
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player