Get Adobe Flash player
ДНР ставить МЗС Росії в незручне становище легендами про масові поховання на Донбасі. Про це повідомляє "Ехо Москви".

«У похованні на околиці Макіївки під Донецьком були виявлені тіла дев'яти осіб, а не 400 невпізнаних трупів», - йдеться в повідомленні.

За словами першого віце-прем'єра самопроголошеної ДНР Андрія Пургіна, їх «неправильно зрозуміли» і інформація в підсумку спотворилася.

«Тіла надійшли в морги з різних місць регіону. Кілька сотень загиблих - це в основному мирні жителі, які загинули в різний час. Керівництво ДНР планує звернутися по допомогу до російських експертів для проведення процедури упізнання за допомогою експертизи ДНК », - роз'яснює він.

Як повідомляє Ехо Москви, тим самим в незручне становище керівництво самопроголошеної ДНР поставило російський МЗС.

Так глава МЗС РФ Сергій Лавров сьогодні, 1 жовтня, заявив, що йдеться саме про декілька поховань, в яких виявлено більше 400 тіл і, що Москва розраховує на те, що Захід не буде замовчувати факти масових поховань під Донецьком

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

ДНРівці круто підставили Лаврова

1-10-2014, 19:16
Переглядів: 1815
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player