Moto X Pure Edition сьогодні оновлюється до Android 7.0


Навіть коли ми наблизимося до відкриття Android O (Oreo?) В Google I / O в наступному місяці, все ще є багато телефонів, які ще не отримали оновлення для Android 7.0 Nougat. Одна з них, Moto X Pure Edition з 2015 року, знаходиться в процесі отримання цього оновлення. Коли ви отримаєте повідомлення про надходження оновлення, перед початком процесу оновлення переконайтеся, що ви підключені до мережі Wi-Fi. Крім того, перед початком установки нових файлів акумулятор на слухавці повинен бути повністю заряджений.

Оновлення для Android 7.0 включає в себе нові Moto Actions і нові функції і можливості, які є частиною Android 7.0. Деякі з них включають в себе багатовіконне уявлення, яке дозволяє вам переглядати два додатки пліч-о-пліч. Doze, функція, яка відключає додатки (навіть працюють у фоновому режимі), коли ваш телефон неактивний, тепер буде робити свою справу, навіть коли ви в дорозі. Це повинно продовжити час автономної роботи вашого телефону.

Інші нові функції включають Data Saver. Коли ця функція включена, ця функція не дозволяє додаткам, що працюють у фоновому режимі, споживати дані. З Android 7.0 ви можете відповідати на повідомлення прямо з фида повідомлень. Крім того, кілька повідомлень з однієї програми перераховані разом, щоб спростити пошук. І швидкі налаштування можуть бути перебудовані відповідно до ваших потреб.
 
Motorola