Початок онлайн трансляції Google Android O


Спостерігайте за новинами Google Android O прямо зараз!

Початок запуску почнеться сьогодні, 21 серпня 2017 року
11:40 AM PT | 2:40 PM ET | 7:40 PM GMT

Ми знаходимося приблизно в Щитанов хвилинах від офіційного оголошення Android O від Google, наступного мобільного итеративной версії платформи. Для цього оголошення пошуковий гігант вирішив пов'язати запуск нового продукту з великим астрономічних подією: повним сонячним затемнення.

Таке астрономічне подія в усіх сполучених штатах відбувається вперше з 1918 року, що робить його ще більш важливим для астрономів.

Оскільки Android O вже анонсований, заплановане на сьогодні захід покаже назву нової мобільної платформи і її талісмана. У нас були деякі Заплутаний повідомлення за останні 48 годин, натякаючи на два різних імені для Android O.

 Android Oreo або Android Orellete? Швидше за все, Google назве наступну версію свого мобільного ОС Android Oreo, так як у нас було так багато інформації, що просочилася з різних надійних джерел, але ви ніколи НЕ знаєте.

На щастя, Google буде транслювати подію Android O в прямому ефірі на YouTube 

Добавить комментарий

ПОСЛЕДНИЕ