» » "Правий сектор" вимагає люстрації чернівецької міліції

"Правий сектор" вимагає люстрації чернівецької міліції

Рубрика: Політика
travu
"Правий сектор" вимагає люстрації чернівецької міліції
Правий сектор вимагає люстрації в правоохоронній системі Буковини. Активісти організації вважають, що силовиків області призначають кулуарно та без погодження з громадськістю. З метою обговорення нових призначень в МВС та вимоги відставки керівника ДАІ Ігоря Доголіча, відбулися збори на Центральній площі Чернівців. Побували там і наші кореспонденти.

Усі керівні посади в області мають бути узгоджені зі народом, - зазначає лідер ПС області Володимир Рясов. Якщо ж інтереси людей надалі не будуть враховуватися, «Правий сектор» не буде вдаватися до силових дій, принаймні поки не врегулюється ситуація із російською інтервенцією.

Володимир Рясов, лідер Правого сектору Буковини: "По суті це є адресне якесь обговорення. Але в той же час є такі знакові фігури, на слуху, ну, а чого знов, для чого ми на Майдані стояли, якщо знову все вирішили за нас".

Серед питань, які ПС розпочав обговорювати з громадою,-ситуація в області; позиція буковинців, щодо новопризначених керівників, зокрема УМВС в Чернівецькій області Валерія Зінченка; висунення вимоги про відставку начальника Управління ДАІ УМВС України в Чернівецькій області Доголіча.

Ініціативу ПС підтримують і пересічні громадяни, які бідкаються, що українська влада не здатна захистити власний народ, а тому доводиться самим братися за справу.

Георгій, чернівчанин: "Люди йдуть у воєнкомат валом, ніхто повістки навіть не отримує. Мені 65 років - я також піду, як треба буде. Є народ у нас, піднявся, смерть буде бандитам".

Зазначимо, що майже одночасно із зборами "Правого сектору", народна самооборона Буковини розпочала пікетування УСБУ в Чернівецькій області. "Правий сектор" до пікету не приєднався.

Олександр Коркоїл. Телеканал "Чернівці".
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: