Неділя, 30 Червня 2013
18:55:44

Спорт

В Чернівцях пройдуть змагання з армреслінгу

armresling24 серпня 2012 р. на базі ФОК «Олімпія» (м. Чернівці, вул. Воробкевича, 6) відбудеться Відкритий турнір м. Чернівців з армрестлінгу, присвячений Дню Незалежності України. Участь у турнірі візьмуть як буковинські армрестлери, так і спортсмени з інших регіонів та з-за кордону, зокрема з Ізраїлю та Італії. Спеціальний гість турніру – багаторазовий чемпіон світу з армрестлінгу Андрій Пушкар.

Детальніше...

У «Буковині – 2» почав працювати відомий тренер

GiyВідомий футболіст і тренер Юрій Гій розпочав працювати з командою «Буковина – 2». Зараз Валерій Богуславський та Юрій Гій готують наш колектив до матчів другого кола першості Чернівецької області.

Детальніше...

З Буковини хочуть зробити олімпійський край

OlimpiadaLogoВчора, 20 серпня, на апаратній нараді голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв наголосив на  необхідності розвитку спортивної інфраструктури регіону, зокрема з Олімпійських видів спорту. «Усі умови в області для цього є, і я, як голова регіонального відділення олімпійського комітету, зобовязаний використати ці можливості для динамічного розвитку спорту в краї.

Детальніше...

Буковина отримала олімпійського чемпіона

postrigayУродженець міста Новодністровськ Юрій Постригай та Олександр Дяченко здобули «золото», випередивши срібних призерів приблизно на пів корпуса байдарки. Хоча на разі спортсмен представляв Росію, де до його здібностей проявили більший інтерес.

Детальніше...

"Динамо-2" здолало "Буковину" (детальний розбір, фото)

510 серпня. СОУ «Буковина». 4 000 глядачів

Детальніше...

На Центральній площі Чернівців футболіст встановив рекорд (фото)

dsc0054Новий рекорд для «Книги рекордів Буковини» встановив 18-річний Олександр Козак. Біля «футбольної квітки» на Центральній площі Чернівців хлопець вправлявся у фрістайлі: 30 разів виконав перехід з положення стоячи у положення лежачи зі шкіряною кулею на голові. Рекорд зафіксовано у категорії «Спорт. Незвичайні вправи».

Детальніше...

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше