Розробка та просування сайтів

Статті

Всі новини технологій

Sony

Sony готує власну службу інтернет мовлення

Останнім часом в інтернеті активно ходять чутки, що Sony працює над власною телевізійною інтернет-службою і збирається розкрити подробиці на виставці споживчої електроніки CES. Повідомлення вказують, що сервіс може в подальшому бути вбудований в різне устаткування від Sony, включаючи консоль PlayStation 3, планшети і телевізори Bravia, або ж виробник запустить її через окрему телевізійну приставку. Звісно, якщо Вам не захочеться тратити гроші на додаткове устаткування, Ви завжди можите купить фильмы на dvd.

THQ став банкротом

Видавник "сталкера" став банкротом

THQ став банкротом

THQ переходить в руки «безіменного» інвестора. Всі активи компанії, включаючи підконтрольні їй студії, «кріпаків» розробників »і їх ігри, незабаром стануть власністю філії Clearlake Capital Group. Згідно прес-релізу, THQ подала добровільне клопотання згідно з Главою 11 Кодексу США про банкрутство до суду штату Делавер. Висловлюючись зрозумілою мовою, видавець хоче, щоб його офіційно визнали банкрутом. 

Google видалила з пошукових результатів за 2012 майже 8 млн посилань

Google видалила з бази 8 млн. посилань

У травні Google оголосила, що її система суспільної прозорості почала приймати від різних джерел запити на видалення URL з пошукових результатів. У той час Google отримувала в місяць близько 1,2 млн заявок на видалення посилань.

«Речі, які нас об'єднують»

Facebook випустила рекламний ролик на телебаченні (відео)

«Речі, які нас об'єднують»

Довгий час компанія Google не займалася саморекламою - в цьому не було необхідності, але зараз пошуковий гігант все частіше вдається до випуску нових рекламних відеороликів на телебаченні або в Мережі. З часу створення сайту Facebook соціальна мережа не займалася рекламою самої себе, але час біжить, і все змінюється - компанія недавно представила свій перший рекламний відеоролик.

Оновлена ​​"Пріора" отримає систему стабілізації

Lada Priora отримає ESP та клімат-контроль

Продажі оновленої «Лади Пріори» почнуться до осені наступного року. При цьому серед оснащення моделі з'явиться система стабілізації, мультимедійна система, клімат-контроль і передпусковий підігрівач. Про це повідомляє видання «Автосреда» з посиланням на главу управління з маркетингу «АвтоВАЗу» Олександра Бредіхіна.

Користувачі по різному не задоволені 7-дюймовими планшетами

Що не подобається користувачам в своїх планшетах

Якщо вірити дослідженню, наведеному порталом FixYa, користувачі 7-дюймових планшетних комп'ютерів мають ряд претензій до своїх гаджетів. При цьому невдоволення опитаних окремими функціями пристроїв безпосередньо залежить від компанії-виробника. Найчастіше претензії користувачів пов'язані не з помилками дизайнерів або недосконалістю програмного забезпечення, а з особливостями кожного конкретного пристрою.

Samsung Galaxy Grand

Новий смартфон від Samsung (фото)

Компанія Samsung Electronics представила смартфон Samsung Galaxy Grand. Новинка стане ідеальним супутником для користувачів, які ведуть активний спосіб життя, і хочуть отримати максимум від свого мобільного пристрою.

Як працює відеореєстратор

Як працює відеореєстратор

В останнє десятиліття дуже багато корисних пристроїв увійшло в побут автомобілістів: парктронік, круїзконтроля, навігатори, одним з них є відеореєстратор. Основне призначення відеореєстратора - ведення безперервної відеозйомки дорожньої обстановки при русі автомобіля. Ця інформація буває дуже необхідна, коли вирішується питання про те, чи було порушення чи ні, хто винен в ДТП.

RizVN Login