Розробка та просування сайтів

Статті

Всі новини технологій

Оновлений Apple iMac

Оновився моноблок Apple iMac

Компанія Apple оголосила про майбутнє надходження в продаж у п'ятницю 30 листопада оновленого моноблока iMac, що оснащується 21,5 "екраном. У цей день новинка з'явиться в інтернет-магазині Apple Online Store, в роздрібних магазинах Apple, де можна купити також чехлы для IPhone 5, і у ряду авторизованих реселерів Apple. 27 "оновлений iMac буде доступний для замовлення в інтернет-магазині Apple Online Store з початком поставок в грудні.

промышленные фильтры

Промислові фільтри: корисна інформація

Безумовно, важливим є те, що промислові фільтри очищення виконують такі обсяги фільтрації, які дозволяють нормально і безперебійно функціонувати великим підприємствам і громадським системам життєзабезпечення.

 

Нова Toyota RAV4

Представили нову Toyota Rav 4

На автошоу в Лос-Анджелесі 2012 дебютувало четверте покоління популярного кросовера Toyota RAV4.

Джилли

Китайские автомобили или русская классика?

Проблема покупки автомобиля в  последнее время остро повстает современным любителям автомобилей. Фактором, который ставит покупателей в затруднительное положение остается повышение налогов за покупку первого автомобиля.

Сайти для малого бізнесу

Який сайт потрібен для малого бізнесу

      Не можна сказати, що інтернет-представництво малого бізнесу докорінно має відрізнятися від корпоративних проектів. Мало того, в пошукових системах Google і Yandex вони успішно конкурують з порталами корпорацій, часто випереджаючи їх в результатах пошуку.

iphone

Сьогодні побачить світ 5-й IPhone

Смартфон iPhone п'ятого покоління, який істотно відрізняється від двох попередніх моделей пристрою, буде, як очікується, представлений у середу на прес-конференції Apple в Сан-Франциско.
Гаджеты на любой вкус

Подарки для современного человека

Неумолимо наступает время рождественских праздников, а значит и время выбора множества подарков для всех своих друзей, близких ну или просто знакомых которым хочется сделать приятно. В последнее время все больше популярности среди подарков приобретают всевозможные гаджеты, мобильные телефоны, планшеты и т.п.

facebook2

Facebook задумав власну пошукову систему

Засновник найбільшої соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг підтвердив, що в його компанії працюють над власною "соціальною" пошуковою системою. Марк Цукерберг заявив, що соціальна мережа "деякою мірою" має намір увійти в бізнес інтернет-пошуку.

RizVN Login