_______________ _____________ ____________
10/03/2010

Минулого року до ОДА надійшло 4.тис.звернень
10:39 05 бер..

Як повідомив на колегії обласної державної адміністрації начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Володимир Виноградник, станом на 1 січня нинішнього року до облдержадміністрації надійшло 4344 звернення, що на 40,5% менше, ніж у 2009 році. Крім цього, понад 1400 звернень надійшло за телефоном Урядової “гарячої лінії”.

На особистому прийомі голови та заступників голови облдержадміністрації прийнято 1129 звернень, що на 420 менше у порівнянні з минулим роком (1549). За словами Володимира Виноградника, минулоріч 1613 осіб звернулося до органів влади вищого рівня, 120 мешканців краю звернулося до Верховної Ради України.

Аналіз питань, порушених у листах та усних зверненнях свідчить, що громадяни звертаються до органів влади вищого рівня та керівництва обласної державної адміністрації, передусім, із заявами та клопотаннями щодо вирішення конкретних життєвих проблем.

Зокрема, 43,64% (2139) звернень від загальної їх кількості стосується соціальних питань, понад 50% звернень надійшло від малозахищених верств населення: інвалідів та учасників Великої Вітчизняних від аварії на ЧАЕС. “Найчастіше люди звертаються за матеріальною допомогою на лікування, придбання палива, газифікацію власних осель, ремонт та придбання житла.

Понад 16% звернень від загальної кількості скарг стосуються питань житлово-комунального та дорожнього господарства.

Найбільш нагальні проблеми населення - це протікання дахів у будинках як старої, так і сучасної забудови, незадовільний стан каналізаційної мережі, ремонт житла, покращення житлово-побутових умов проживання”, - наголосив начальник відділу по роботі із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації. Загалом, найбільше звернень на 1000 жителів надійшло від мешканців Кіцманського, Вижницького, Заставнівського районів та міста Чернівці.

 

Прес-служба ОДА

 



Додати цю сторінку в закладки
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
 
Матеріали по темі :

» Президент хоче покарати урядовців та головного санітарного лікаря

У зв’язку з надзвичайною епідемічною ситуацією в Україні Президент Віктор Ющенко звернувся до Українського народу. Звернення нижче у...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Новини партнерів

работа фотограф Одесса, погода в Лубнах на 10 дней, новости луганска, Миссия Серенити, музыка