25/11/2009
Банер
Освіта
Сайт Чернівецького міського управління освіти змінив Інтернет-адресу
18:05 22 лист..
У Чернівцях місцева влада на період карантину запровадила інтерактивне навчання школярів.

Відтак, з 10 листопада на офіційному сайті Чернівецького міського управління освіти www.osvita-cv.narod.ru було розміщено завдання для учнів з основних предметів державного компоненту для самостійного опрацювання.

Невдовзі влада "перенесла" веб-сайт управління на інший домен – "ho.ua". Відтак, офіційний сайт Чернівецького міського управління освіти має нову Інтернет-адресу: www.osvita-cv.ho.ua.

Нагадаємо, карантин у Чернівцях продовжено до 27 листопада.

 
Більшість навчальних закладів України відновлять роботу 23 листопада
17:14 20 лист..
Більшість українських навчальних закладів 1-4 рівня акредитації відновлять свою роботу в понеділок, 23 листопада.

Як повідомив перший віце-прем'єр України Олександр Турчинов, таке рішення ухвалила Державна надзвичайна протиепідемічна комісія на своєму сьогоднішньому засіданні в Києві.

"У зв'язку зі зниженням рівня захворюваності ми прийняли рішення, що в більшості областей відновимо виховний і навчальний процес", - сказав Турчинов. При цьому, в окремих регіонах, де за його словами, епідеміологічна ситуація ще не стабілізувалася, прийнято рішення про продовження карантинних заходів.

 
Лише 35% буковинських школярів можуть здати нормативи по фізкультурі
14:03 19 лист..

Після смертельних випадків серед школярів на уроках фізкультури у різних регіонах України, Міністерство охорони здоров’я разом з Міністерством освіти та науки зобов’язало дитячих лікарів кожної області провести своєрідний моніторинг фізичних можливостей українських дітей. Чернівецькі медики одними із перших отримали результати медичних обстежень, але вони виявились вражаючими - лише 35% школярів фізично спроможні виконувати нормативи на уроках фізичної культури.

 
Карантин у школах і «вишах» триватиме ще тиждень
18:33 18 лист..
Рішення про призупинення навчального процесу терміном ще на один тиждень прийнято сьогодні на засіданні обласної протиепідемічної комісії. Тож вимушені канікули для студентів вищих навчальних закладів, учнів шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів продовжено до 30 листопада. Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, таке рішення було ухвалено членами комісії одностайно.
Останнє оновлення на 11:42 20 лист..
 
Міносвіти не рекомендуватиме проводити навчання по суботах
14:25 18 лист..
Міністерство освіти і науки України не буде рекомендувати проводити навчання у школах та вищих навчальних закладах по суботах. Про це повідомив під час брифінгу перший заступник міністра освіти і науки України Олександр Гребельник.

Як повідомляє РБК-Україна, за словами Олександра Гребельника, МОН рекомендує керівникам шкіл та вищих навчальних закладів застосовувати різні способи ущільнення матеріалу, зокрема об'єднання тем та самостійне опрацювання школярами та студентами деяких тем. "Керівник навчального закладу приймає рішення. Я думаю, якщо піти шляхом ущільнення тем за умови непродовження карантину, по суботах навчання не буде відбуватися... Ми не рекомендуватимемо відпрацьовувати у суботу", - наголосив О.Гребельник.

 
Студенти не будуть відпрацьовувати карантин по суботах
17:41 17 лист..
Студенти не будуть відпрацьовувати по суботах дні, пропущені в період карантину. Про це Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила в ефірі 11 каналу (Дніпропетровськ).

Як повідомили у прес-службі КМУ, Юлія Тимошенко також привітала студентів з їх святом.

Нагадаємо, днями Міністерство освіти і науки рекомендувало керівникам ВНЗ після відновлення занять внести корективи до графіків навчального процесу денної форми навчання, передбачивши, зокрема, до кінця поточного року шестиденний робочий тиждень, проведення додаткових занять, а також скорочення тривалості зимових канікул та перенесення початку занять у другому семестрі 2009/2010 навчального року.

 


Сторінка 1 з 5

Redtram