25/11/2009
Банер
Півторарічну дитину із замкненої квартири визволяли пожежники
13:49 23 лист..
Фото:molbuk.com

Фото:molbuk.com

Півторарічну дитину мати мимоволі зачинила у квартирі на п’ятому поверсі багатоповерхівки у Чернівцях. На допомогу жінці прийшли рятувальники МНС. Про це  повідомили 23 листопада у Центрі пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області.

У квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки на вул. Руській у Чернівцях зачинилася півторарічна дитина.

Мати півторарічного хлопчика, повернувшись із дитиною додому, згадала, що вони забули на дворі м’яч. Вона вирішила сходити за ним та мимоволі зачинила вхідні двері.

Жінка розхвилювалася, адже у квартирі зачиненим залишався її маленький син. Довелося телефонувати за номером 101. За викликом прибули рятувальники з СДПЧ – 2 м. Чернівці на пожежній автодрабині.

Автодрабиною один із рятувальників піднявся на балкон квартири та потрапив усередину. Він заспокоїв дитину, відчинив вхідні двері та передав малюка рідним.

Останнє оновлення на 13:53 23 лист..
 
Матеріали по темі :

» На Буковині вибух газу травмував двох людей

У селі Магала-Остриця Новоселицького району Чернівецької області у житловому будинку вчора, 28 жовтня, стався вибух газу без подальшого...

» У Чернівцях залишена без нагляду дівчинка зачинилася на балконі п’ятого поверху

О 9:30 диспетчер ГУ МНС в Чернівецькій області отримала повідомлення про те, що на вул. Комарова, 31 на балконі п’ятого поверху вже...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram