АВТО@ГОЛОВНЕ.NET    РОБОТА@ГОЛОВНЕ.NET     ДІМ@ГОЛОВНЕ.NET    ГОТЕЛІ@ГОЛОВНЕ.NET

 


Я не знаю як вона робить це
Оригінальна назва: I Don't Know How She Does It
Кінотеатр Кінотетар "Чернівці"
Рік: 2011
Країна США
Тривалість: 89 хвилин
Режисер: Дуглас МакГрат
В ролях:
Сара Джессіка Паркер, Грег Кіннер, Пірс Броснан, Христина Хендрікс, Сет Майерс, Келсі Греммер, Олівія Манн, Марк Блум, Д
Жанр:

Комедія

Трейлер:
Час показу: Мала зала: 17:20
 
Сюжет:

Сюжет комедійного фільму «Я не знаю, як вона робить це онлайн» розповідає про успішну бізнес-леді, матір двох дітей, люблячу дружину і господиню оселі Кейт. Вона встигає вести серйозні переговори на роботі і дає потрібну увагу родині. Кейт воістину героїня, адже успішна кар'єра і подолання труднощів на роботі не заважають їй встигати виконувати масу сімейних обов'язків таких, як: відвести дітей в школу, проводити більше часу з чоловіком, підготовка і покупка подарунків до свят.

До того ж Кейт встигає займатися пілатесом і спілкуватися з подругами, які постійно уражаються тому, як вона примудряється робити все це. Проте, намагаючись скрізь встигнути і на роботі і в сімейному житті, героїня фільму «Я не знаю, як вона робить це» - Кейт, частенько потрапляє в курйозні та кумедні ситуації. Нелегко діловим жінкам у нашому світі і деколи доводиться вибирати між сім'єю і успішною кар'єрою, але деяким все ж вдається поєднувати ці дві різні частини життя в одну.

Голос:
 
0/10 ( 0 Голосів )
Переглядів: 68
Трейлер: 0 Рецензія: 0 Відгуки: 0

Другие фильмы Також...




Copyright © 2006-2009 Joomitaly.com - Powered by SILOOS