_______________ _____________ ____________
16/03/2010

Партія регіонів зібрала нову коаліцію
13:22 05 бер..

Партія регіонів зібрала підписи більшості народних депутатів за створення коаліції. Про це він заявив журналістам на брифінгу Олександр Єфремов.

Він наголосив, що і уряд, і нова коаліція будуть сформовані наступного тижня.

"У нас сьогодні є конституційна більшість людей, які поставили свої підписи під певною дією. У нас ці підписи є", - наголосив нардеп.

Відповідаючи на уточнююче запитання, під якою саме дією є підписи, нардеп зазначив: "По створенню коаліції і по формуванню уряду".

Водночас він відмовився коментувати списки з 25 готових увійти до коаліції депутатів від НУ-НС, поширені членом "Народної самооборони" Юрієм Гримчаком.

За його словами, свої підписи під коаліцією поставили: Оксана Білозір, Юрій Бут, Сергій Василенко, Андрій Давиденко, Мустафа Джемілєв, Ярослав Джоджик, Станіслав Довгий, Давид Жванія, Едуард Зейналов, Олександр Клименко, Юрій Костенко, Ігор Кріль, Микола Мартиненко, Анатолій Матвієнко, Віктор Матчук , Леся Оробець, Василь Петьовка, Іван Плющ, Михайло Полянчич, Володимир Поляченко, Олександр Слободян, Віктор Тополов, Віктор Шемчук, Петро Ющенко та Арсеній Яценюк.

"Я не хотів би коментувати те, що не стосується нашої фракції. За достовірність тих списків хай відповідає той, хто їх оприлюднив", - сказав Єфремов.

 

За матеріалами: ТСН

 



Додати цю сторінку в закладки
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
 
Матеріали по темі :

» Новий губернатор буде відомий до неділі

Претенденти на посади губернаторів уже подали всі необхідні документи для свого призначення в Адміністрацію президента Віктора...

» Коаліційну угоду оприлюднено

Коаліція буде добиватися закріплення на законодавчому рівні позаблокового статусу України та проводити мовну політику з урахуванням ...

» На вихідні потепліє

За даними українського гідрометцентру завтра,17  березня, на Буковині очікується хмарна погода, в ночі  та в день  сніг,мокрий сніг,...

Новини партнерів

работа программист Одесса, погода в Нежине на 10 дней, новости закарпатье, Автостопом по Галактике, музыка