_______________ _____________ ____________
10/03/2010

"Торнадівці" сподіваються на абсолютну перемогу
13:30 05 бер..

Вже цієї суботи один із загальноукраїнських телеканалів покаже чверть фінал Вищої української телевізійної ліги АМІК. Серед його учасників буде й буковинська команда "Торнадо-Люкс".

Хлопці з селища міського типу Берегомет завдяки неповторному  і колоритному гуцульському гумору  не тільки здобули перемогу в 1/4, а й стали віце-чемпіонами цих  КВНівських змагань. Та тільки от  2 місце для них - ще не абсолютна перемога. Лідерство "торнадівці" планують отримати вже в осінньому сезоні ігор, причому, переконливе.

Гуцульський гумор миттєво вподобало і журі, і глядачі, розповідають "торнадівці". А тому й мови бути не могло, що хлопці не потраплять до півфіналу. В  1/2 команда таки пройшла та вийти на сцену їй не вдалося.

Це було зв'язано з епідемією грипу. Організатори пішли назустріч "Торнадівцям" та дали путівку одразу до фіналу.   6 конкурсів,  7 команд - "Торнадо - Люкс" стають віце-чемпіонами. Успіх, хоч не абсолютний, та все ж очевидний. "Зважаючи на те, як Київ цікавиться не тільки нашою командою, а й взагалі тематикою, розуміємо, що Україна заангажована гламуром, сірими буднями, і їм бракує в житті гумору. І дивлячись на гуцулів, вони отримують той світлий, простий гумор, що несуть гуцули", - зазначив   капітан команди "ТORNADO - Люкс",  Ілля Клим.

Одразу після фіналу хлопці рушили до міста Сочі. На 21-й Міжнародний сочінський фестиваль команд КВН - КІВІН - 2010. З-поміж більш, ніж півсотні українських та російських команд - "Торнадо" істотно відрізнялися від решти. Гумор, хоч і російською, сподобався усім. "Торнадівців" запросили до гала-концерту. Та тут їх спіткала невдача: через відсутність фінансування, точніше, не проведення проплат казначейством, команда не змогла виступити. Відповідно, й пробитися далі. Та команда не розчарувалася.

Навпаки, учасники нині активно готуються і до нового проекту, і до осінніх ігор у Вищій українській телевізійній лізі АМІК. Сподіваються вже на переконливу перемогу. Адже жартів вже накопичилося чимало. Побачити "торнадівців", щоправда, як ведучих та почути їх гуцульський гумор усі охочі зможуть вже  9 березня на другій грі півфіналу турніру "Віват Академія".

 

За матеріалами: citi.cv.ua

 



Додати цю сторінку в закладки
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
 
Матеріали по темі :

» Відбувся КВН юних інспекторів руху

Вони знають правила дорожнього руху та не порушують їх. Більше того, вони певні, праця державтоінспекторів досить нелегка та, водночас,...

» На День студента - КВК

За багато років студентські традиції змінилися, як і змінилися самі студенти, але Тетянин день молодь святкує і досі. На день студента у...

» "Віват, Академія!" стартувала

11 команд веселих та кмітливих, 2 з яких представляли міста Івано-Франківськ та Тернопіль, намагалися довести і глядачам, і журі, що...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Новини партнерів

работа фотограф Одесса, погода в Лубнах на 10 дней, новости луганска, Миссия Серенити, скачат музыку