_______________ _____________ ____________
Головне.net
14/03/2011

Політика   Економіка   Суспільство   Культура   Спорт   Здоров'я   Кримінал  Бізнес Технології   Це цікаво 

ФСК «Буковина» підсумував спортивний сезон
Середа, 22 грудня 2010, 09:29

ФСК «Буковина» підсумував спортивний сезон. Вихід до першої ліги та збереження позицій в першій десятці: президент і головний тренер клубу оцінюють, що «Буковина» добре впоралась зі своїми завданнями. Далі – підніматимуть якість гри, щоб повернути колишню славу клубу. Навесні вболівальникам обіцяють видовищні ігри в боротьбі за вищі місця в турнірній таблиці. 

 
Для цього попереду багато роботи над помилками, випробування новачків в майбутніх іграх, кажуть керівники клубу. За словами головного тренера, у команді є конкуренція, залишаться найсильніші гравці. Одним із перших завдань, кажуть керівники клубу, буде створення команди – Дубль-«Буковина», де гратимуть кращі молоді футболісти краю. А от господарські проблеми клубу досі невирішені. «Буковина» не має власної бази для тренувань, потребує заміни покриття стадіону у Чернівцях. Перемовини зі спонсорами, зі слів президента ФСК «Буковина», вестимуться на рівні місцевої влади.


Василь Орлецький, президент ФСК «Буковина»: «Наскільки я знаю, у губернатора є список 40 бізнесменів. Я думаю, що це реальні люди, які дійсно могли б помогти. Наскільки я знаю. Там в списку є 10-15 людей, для яких 100 тисяч гривень – це є ноль.»

 

Джерело: Інформаційне агентство А.С.С.

 

Повідомити новину






найти работу, погода в севастополе, автоновости, новости шоу бизнеса, зайцева бесплатно музыка, автобазар
хостинг КОМТЕТ