25/11/2009
Банер
У ВРУ побились депутати від БЮТ і Партії регіонів
11:41 19 лист..
На засіданні Верховної ради 19 листопада сталася сутичка між народним депутатом від БЮТ Олегом Ляшком і його колегою з Партії регіонів Владиславом Лук’яновим.

Сутичці передувала словесна перепалка між Ляшком і першим віце-спікером Олександром Лавриновичем. Бютівець вимагав у віце-спікера змінити порядок розгляду питань сьогоднішнього порядку денного.

Ляшко попросив Лавриновича поставити питання внесення змін до Держбюджету на 2009 рік другим питанням – одразу після розгляду Держпрограми економічного і соціального розвитку.

При цьому Ляшко стверджував, що саме такої домовленості було досягнуто на погоджувальній раді. На це Лавринович заявив, що це неправда, і рішення щодо перенесення питання має приймати Рада.


Як інформує ТСН.ua, водночас Ляшко заявив, що Лавринович не виконує домовленості, у відповідь на що перший віце-спікер доручив вимкнути бютівцю мікрофон.


Ляшко обурився і пішов до спікерської ложі, де сидів Лавринович. Його затримав Лук’янов, і між ними сталася сутичка. До них одразу ж підбігли депутати від обох політичних сил. Лавринович закликав парламентаріїв зайняти свої місця в залі.

 
Матеріали по темі :

» Рада повернула бюджет

Верховна Рада України проголосувала за постанову «Про повернення на доопрацювання проекту закону України про державний бюджет...

» Верховна Рада виділила 1 млрд грн на боротьбу з грипом

Верховна Рада виділила 1 мільярд гривень на боротьбу з епідемією грипу. За проект у першому читанні проголосувало 229 депутатів, у цілому...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram