25/11/2009
Банер
Сьогодні Ющенко представить свою передвиборчу програму
10:17 23 лист..
Сьогодні, 23 листопада, Президент України Віктор Ющенко представить свою передвиборчу програму під назвою Вільна, справедлива, сильна Україна.

Презентація програми відбудеться в Українському домі в Києві о 18:00.

Як повідомляє сайт Віктора Ющенка, з 18:00 до 19:00 відбудуться телемости з чотирма містами України - Львовом, Дніпропетровськом, Одесою та Києвом.

Місця включення: Львів - проспект Свободи, площа перед пам'ятником Тарасу Шевченку, Дніпропетровськ - Фестивальний Причал, набережна імені Леніна; Одеса - площа біля Оперного театру; Київ - Майдан Незалежності.

Презентацію програми Ющенка транслюватиме Перший національний канал.

Раніше Ющенко неодноразово заявляв, що не звертає уваги на соціологічні рейтинги, а також висловлював упевненість, що зуміє здобути перемогу на виборах.

"Політичний клас абсолютно не означає помилковість політики. Не будемо забувати, що більшість часто помиляється - я б уточнив, як правило, помиляється", - заявив Ющенко вчора, 22 листопада, виступаючи на урочистих заходах з нагоди Дня Свободи.

 

За матеріалами: Корреспондент

 
Матеріали по темі :

» Ющенко заявив, що перша хвиля епідемії грипу минула

Президент Віктор Ющенко під час зустрічі з представниками місії Всесвітньої організації охорони здоров'я заявив, що в Україні...

» Ющенко переплутав ім'я та по батькові Медведєва

Президент України Віктор Ющенко переплутав ім'я та по батькові російського президента Дмитра Медведєва. Це сталося під час спільної...

» ЦВК проведе жеребкування з надання ефірного часу кандидатам у президенти

19 листопада о 14:00 ЦВК проведе жеребкування з надання ефірного часу і друкованих площ для проведення виборчої агітації кандидатів у...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram