У Мережі з'явилося перше зображення BMW 8 Series Gran Coupe

Компанія BMW опублікувала нове тізерного зображення моделі 8 Series Gran Coupe. На фото зображений профіль автомобіля, до якого доданий тизер: «Stay tuned. More to come in Geneva next week »(« Залишайтеся з нами. Більше інформації на наступному тижні в Женеві »).

BMW Судячи по знімку, в порівнянні з попереднім концепт-каром BMW 8 Series, у новій моделі бічне скління візуально виглядає довше. За рахунок обтічної і дуже плавно спадаючої даху автомобіль придбав динамічний і спортивний вигляд. Правда, напевно не обійшлося без мінуса - простір в області голів задніх пасажирів при такій дизайні, швидше за все, значно зменшилася. Не виключено, що рендерное зображення продемонструвало лише ключові складові дизайну і в реальності модель буде виглядати більш практичною.


У Женеві BMW 8 Series Gran Coupe, ймовірно, буде представлений в режимі концепту, який є прообразом серійної моделі. Під капотом моделі буде перебувати 4,4-літровий V8 (S63) з віддачею в 600 кінських сил, доповнений восьмиступінчастим «автоматом». Для розгону до 100 км / ч моделі знадобитися до трьох секунд. Передбачається, що автомобіль буде оснащений системою повного приводу. У продажу автомобіль з'явиться ближче до кінця поточного року.

Добавить комментарий

ПОСЛЕДНИЕ