Get Adobe Flash player
В Чернівцях викрили аферу на 3 мільйони
За матеріалами працівників оперативного управління ДПІ у м. Чернівцях, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення відносно посадових осіб чернівецького підприємства , які протягом 2012 – 2014 років, керуючись службовим становищем, ухилилися від сплати податку на додану вартість на суму 3129,0 тис. грн.

Зазначене правопорушення кваліфікується за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України та передбачає відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 255,0 тис. грн. до 425,0 тис. грн., або позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ДПІ у м. Чернівцях закликає чернівчан не бути байдужими та повідомляти про усі відомі факти порушення податкового законодавства. Інформацію просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Чернівцях викрили аферу на 3 мільйони

20-05-2014, 12:42
Переглядів: 520
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player