В Україні з’явився банкомат – віщун результатів футбольних матчів
Якщо в Німеччині найточнішим прогнозистом результатів мундіалю став восьминіг, а в Катарі – верблюд, то в Україні віщуном результатів матчів ЧС-2014 став звичайний банкомат. Як повідомили в банку, футбольний віщун працює в самому центрі української столиці – у «Метрограді» на Бесарабській площі. Таку незвичайну функцію на час мундіалю отримав банкомат ПриватБанку, що буде прогнозувати переможців матчів кожного турнірного дня до закінчення ЧС-2014.

«Наші банкомати вміють робити багато речей. Тепер один із центральних банкоматів у Києві ми навчили вгадувати та прогнозувати результати футбольних матчів, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Під час тестування цієї нової функції на банкоматі він вгадав результати всіх матчів, у тому числі й неочікуваний нічийний результат у матчі Ірану та Нігерії».

Щодня банкомат-віщун виділятиме ті команди, які, на його думку, є фаворитами сьогоднішніх зустрічей. А побачити прогнози зможе будь-який його користувач – результати віщувань виводяться на спеціальній заставці банкомата.

Крім українського банкомата, популярним віщуном цього мундіалю став катарський верблюд Шахін, що практично безпомилково прогнозує матчі ЧС-2014.

А справжньою зіркою світових чемпіонатів з футболу став німецький восьминіг Пауль. На минулому чемпіонаті світу Паулю вдалося правильно передбачити всі результати матчів, включаючи поразку німців від команд Сербії та Іспанії, а також перемоги над Англією та Аргентиною. Пауль передбачив і перемогу Іспанії у фіналі чемпіонату світу 2010 року над збірною Нідерландів.

ПриватБанк у партнерстві з VISA став офіційним українським банком ЧС-2014, що дозволило десяткам клієнтів найбільшого українського банку стати частиною бразильського чемпіонату світу з футболу.

В Україні з’явився банкомат – віщун результатів футбольних матчів



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: