Get Adobe Flash player
Футбольна збірна ПриватБанку підкорює Бразилію разом з Visa
Збірна клієнтів ПриватБанку стала найбільш представницькою українською делегацією на ЧС-2014. Як повідомили в ПриватБанку, усього до складу футбольної збірної увійшли 92 клієнти банку, що стали переможцями різних акцій офіційного українського банку ЧС-2014 у партнерстві з Visa.

«Ми стали офіційним українським банком ЧС-2014 в Україні для того, щоб разом з нашими партнерами – платіжною системою Visa – дати можливість побачити футбольне свято нашим клієнтам, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Наші футбольні акції стали унікальним шансом для українців потрапити в Бразилію та особисто побачити зірок світового футболу».

Найактивнішими учасниками збірної банку на ЧС-2014 стали вкладники – переможці спеціальної футбольної акції «Чемпіон», що стартувала в грудні 2013 р. Серед усіх вкладників банку, які відкрили депозити з грудня 2013 р. по квітень 2014 р. було розіграно 20 комплектів путівок у Бразилію на матчі футбольної першості.

«Хочу побачити легендарний стадіон, подивитися на цей натовп у 280 тис. чол., відчути атмосферу футболу світового масштабу. Вболівати буду за Францію, – говорить перед відльотом в Бразилію один із переможців акції «Чемпіон» Дмитро Скидан із Запоріжжя. – Коли я зареєструвався на сайті ПриватБанку для участі в акції, то наступного дня прийшов на роботу та пожартував, що виграв поїздку в Бразилію. Тоді це був жарт– тепер реальність».

Ще одній учасниці футбольної збірної клієнтів ПриватБанку, Оксані Плисці з Обухова, поїздку в Бразилію подарував тато – активний вкладник і клієнт банку.

«Я, звісно, відразу не повірила у виграш. Подумала, що це розіграш якийсь! – згадує Оксана. – Дуже рада, що отримала можливість потрапити на таке грандіозне футбольне дійство».

До учасників «чемпіонської» збірної ПриватБанку на мундіалі в Бразилії приєднався й Віктор Вольга з Києва, який став переможцем «авіаційної» акції ПриватБанку та Visa. За умовами акції виграти поїздку на головну футбольну подію року могли клієнти банку, які купили авіаквиток через Приват24 за карткою Visa з 1 листопада 2013 р. по 30 квітня 2014 р.

«Я користуюсь послугами ПриватБанку з 2005 р. і ніяк не очікував, що, купуючи квиток на літак, я зможу виграти поїздку на чемпіонат світу з футболу в Бразилію. Я дуже вдячний ПриватБанку за те, що зможу побувати на головній футбольній події року».

ПриватБанк у партнерстві з VISA став офіційним українським банком ЧС-2014, що дозволило клієнтам найбільшого українського банку стати свідками бразильського чемпіонату світу з футболу. Окрім путівок на чемпіонат, ще понад 1 500 призерів акцій ПриватБанку та Visa отримали на згадку про головну футбольну подію року спортивні подарунки з символікою ЧС-2014.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Футбольна збірна ПриватБанку підкорює Бразилію разом з Visa

27-06-2014, 09:32
Переглядів: 189
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player