Get Adobe Flash player
» » Черговий тренінг з фінансової грамотності для пенсіонерів відбувся в Новоселиці
Черговий тренінг з фінансової грамотності для пенсіонерів відбувся в Новоселиці
На початку липня черговий тренінг для пенсіонерів відбувся в Новоселиці, на базі районного відділення ПриватБанку. На зустрічі працівники ПриватБанку спілкувалися з клієнтами похилого віку, які користуся послугами банку, давали уроки фінансової грамотності та допомагали освоїтися в, часом, непростих фінансових аспектах.

Як і в інших районних центрах, зустріч вийшла досить плідною. На таких тренінгах пенсіонери завжди мають нагоду навчитися користуватися банкоматами, терміналами самообслуговування, дізнатися переваги безготівкових операцій та навіть освоїти інтернет-банкінг Приват24.

Також, у пенсіонерів, як правило, накопичується багато запитань стосовно переваг отримання пенсійних виплат на банківські картки, стосовно безпеки власних накопичень на депозитних рахунках тощо. В тому числі, і для отримання відповідей на всі ці запитання, ПриватБанком організовуються такі зустрічі. Аналогічні тренінги вже відбулися в Кіцмані, Заставні та Чернівцях.

“Ми йдемо далі і продовжуємо розширяти географію наших зустрічей по всій області, - розповідає Катерина Козар, заступник керівника напрямку соціальних програм. - В сучасному світі деколи важко встигнути за розвитком технологій, в тому числі і банківських, де сучасний банк - це вже не тільки каса та персонал. Ми хочемо, щоб наші пенсіонери не відчували себе незручно від незнання чи нерозуміння наших продуктів”.

Пенсійна програма ПриватБанку не обмежується лише отриманням пенсії на картку. Програма включає в себе і спеціальні пенсійні накопичувальні рахунки, і регулярні платежі за комунальні послуги, і заощадження на покупках в мережі магазинів та аптек “Бонус+”.

Пенсіонери, які бажають дізнатися на чому можна заощадити, а на чому вигідно для себе заробити, можуть звертатись до чернівецької БізнесШколи. Для цього потрібно зателефонувати за номером +380996680445 до заступника керівника напрямку соціальних програм Чернівецької філії ПриватБанку Катерини Козар. Так само можна залишити заявку на участь у наступному тренінгу не лише в Чернівцях, а й у всіх районних центрах Буковини.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Черговий тренінг з фінансової грамотності для пенсіонерів відбувся в Новоселиці

25-07-2014, 10:33
Переглядів: 167
Коментарів: 0
Версія для друку
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player