Get Adobe Flash player


?ПриватБанк та Visa роблять подарунки до Новорічних свят Безготівкові операції в торгово-сервісних мережах України продовжують показувати тенденції зростання. Щорічно спостерігається приріст кількості операцій з використанням банківських платіжних карток. 2014 рік не є виключенням - спеціалісти ПриватБанку відзначають про зростаючу популярність безготівкових розрахунків.

В ПриватБанку всі картки емітуються в одній з двох найбільших платіжних системах світу - Visa та Mastercard. Станом на 01.10.2014 року ПриватБанком емітовано майже 17 млн пластикових карток, які працюють у платіжних системах Visa та MasterCard.

За 11 місяців 2014 року буковинці здійснили майже 650 тис. операцій на суму понад 107 млн грн в торгово-сервісній мережі платіжної системи Visa. Це на 30 тис. операцій і на понад 20 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2013 року.

Visa International Service Association (VISA) —
одна з найбільших світових платіжних систем.
Історія «Visa» почалася в 1958, коли Bank of America
випустив першу карту «BankAmericard».
У 1996 році ПриватБанк став повноправним членом платіжної системи Visa International.
На сьогоднішній день в світі налічується більше 2,3 млрд карток Visa,
які приймаються до оплати приблизно в 20 млн різних установ по всьому світу.



Спеціально до Новорічних свят, 28 листопада 2014 року в ПриватБанку стартувала акція «50 за 50» - оплачуючи покупки карткою Visa від ПриватБанку клієнти можуть виграти один із 50 смартфонів Samsung Galaxy Mega 5.8.

Щоб стати учасником акції, потрібно зареєструватися на спеціальній сторінці або надіслати SMS із текстом 5050 на номер 3777 та оплатити покупку на суму від 50 грн в будь-якій торговій точці або Інтернеті карткою Visa від ПриватБанку. Кожна покупка бере участь у розіграші смартфонів, чим більше покупок - тим вищі шанси на виграш. Акція триватиме до 15 січня 2015 року.

Учасниками акції можуть стати клієнти ПриватБанку, в яких є картки платіжної системи Visa: картка «Універсальна», «Універсальна Gold», картка для виплат, «золота» картка для виплат або картка юніора.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 млн індивідуальних клієнтів, 334 тис. корпоративних клієнтів. В 2013 році за даними НБУ доля ПриватБанку на ринку пластикових карток склала 51,5%, на ринку банкоматів – 47%, на ринку POS-терміналів в торгових мережах – 56%.

Get Adobe Flash player

ПриватБанк та Visa роблять подарунки до Новорічних свят

12-12-2014, 11:08
Переглядів: 303
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player