Get Adobe Flash player
На Буковині визначились з бюджетною політикою на наступний рік
За повідомленням департаменту фінансів обласної державної адміністрації, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.04.2014 № 385-р визначено основні напрями бюджетної політики на 2015 рік, розроблені з метою стабілізації національної економіки у наступному році, підвищення рівня прозорості та раціональності бюджетного процесу.

Їх вимоги будуть покладені в основу формування Державного бюджету на 2015 рік.

Згідно цього документу, основними завданнями бюджетної політики є подальша стабілізація державних фінансів, яка передбачає, зокрема, утримання граничного обсягу дефіциту державного бюджету в межах 3% ВВП, утримання обсягу державного боргу на економічно безпечному рівні, удосконалення механізму управління державними інвестиціями тощо.

Не менш важливим є напрямок удосконалення взаємовідносин державного бюджету з місцевими бюджетами, де передбачається здійснити збалансування бюджетів територіальних громад, зміцнення дохідної бази місцевих бюджетів, спрямування державних інвестиційних ресурсів, у тому числі коштів державного фонду регіонального розвитку, на розбудову та модернізацію інфраструктури регіонів, поширення нових механізмів фінансового забезпечення закладів охорони здоров’я, забезпечення зарахування до доходів місцевих бюджетів частини податку на прибуток підприємств та податку на доходи фізичних осіб тощо.

Реалізувати вищезазначені пропозиції передбачається шляхом прийняття нового Бюджетного кодексу України.

На Буковині визначились з бюджетною політикою на наступний рік



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: