Get Adobe Flash player
В Криму різко здорожчали автобусні перевезення
У перший же день переходу Криму на рублеву систему, на півострові істотно підвищилися тарифи на міжміський проїзд. Для кримчан це стало повною несподіванкою, адже ще в травні ціни на проїзд знижувалися, але ніяк не підвищувалися. Автоперевізники запевняють, що підвищення тарифів цілком адекватне рішення.

- Ціни на проїзд, які були до переходу на рублі, абсолютно не відповідали реальній ціні перевезень, - розповів глава Асоціації автомобільних перевізників Республіки Крим Микола Діскін. - Це поставило перевізників на грань повної зупинки, тобто, міг би виникнути транспортний колапс . У багатьох навіть не було грошей на придбання палива та на ремонт автобусів, доводилося позичати кошти. Тим більше, що за таких умов роботи складно було забезпечувати техніку безпеки перевезень.

- Також треба враховувати, що після 31 травня, коефіцієнт перерахунку гривні на рубль вже не 1 до 3, - повідомив «КП» Микола Діскін. - Такий курс діяв тільки до остаточного переходу. Зараз кожен банк встановлює свої курси, варто тільки подивитися на пункти обміну валют. Ми застосували найменший курс, і у результаті один пасажирський кілометр коштує тепер 80 російських копійок.

В Криму різко здорожчали автобусні перевезення



Все про: Крим
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: