Get Adobe Flash player
Міська рада Чернівців та Прокуратура посварились через "Майдан"
Прокурор м. Чернівці звернувся до Чернівецького окружного адміністративного суду з позовом щодо скасування рішення сесії Чернівецької міської ради, яким безпідставно надавався дозвіл на зміну цільового призначення земельної ділянки на території торгового комплексу «Майдан».

Вказана земельна ділянка передана в оренду суб’єкту господарювання для обслуговування торгового комплексу.

Рішенням, законність якого оскаржується, надано дозвіл на виготовлення проекту відведення ділянки для зміни її цільового призначення – з метою подальшого будівництва в її межах фізкультурно-оздоровчого центру з басейном.

Проте, за таких обставин законодавством передбачене вилучення земельної ділянки в користувача, а надання її для будівництва відбувається через проведення відповідного конкурсу.

Внаслідок прийняття рішення на сесії Чернівецької міської ради, вказане товариство ухилилося від участі в конкурсі на конкурентних засадах, а міський бюджет недоотримав відповідні відрахування.

Міська рада Чернівців та Прокуратура посварились через "Майдан"



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: