Get Adobe Flash player
Апеляційний суд підтвердив правильність рішення антимонопольного комітетуЛьвівський апеляційний господарський суд своєю постановою підтвердив правомірність рішення адміністративної колегії Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У лютому 2013 року адміністративною колегією за зловживання монопольним становищем на ринку житлово-комунальних послуг, оштрафовано приватне підприємство «Житлосервіс» на 17 тисяч гривень.

В ході розслідування встановлено, що підприємством неналежно виконувались функцій по обслуговуванню та технічному огляду інженерних мереж, зокрема електричних, а також не укладались договори про спільне використання технологічних електричних мереж та про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Колегією територіального відділення вищезазначені дії ПП «Житлосервіс» визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції. Відповідач не погодився з таким рішенням та звернувся до суду з позовом визнати його недійсним.

За результатами розгляду справи Господарський суд Чернівецької області та Львівський апеляційний господарський суд не встановили обставин, які б спростовували правильність висновків Чернівецького обласного територіального відділення АМКУ.

Таким чином, рішення адміністративної колегії територіального відділення визнано законним, внаслідок чого ПП «Житлосервіс» повинно сплатити до державного бюджету України відповідний штраф.

Апеляційний суд підтвердив правильність рішення антимонопольного комітету

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: