Get Adobe Flash player
» » Україна може жорстко відповісти Росії
Український дипломат Богдан Яременко вважає, що в число санкцій, який Україна може ввести проти Росії, цілком можуть увійти заборона на діяльність певних російських компаній на території України, «заморожування» російських активів, арешт майна, що належить російським власникам. «Крім того, зараз постане питання про те, що Україна вже значно відстає від решти світу в питанні санкцій проти РФ. Що дуже дивно, враховуючи те, що ми перебуваємо у стані війни з Росією », - сказав він.

Експерт Фонду «Відкритий діалог» Віктор Мазярчук вважає, що до переліку українських санкцій також може увійти і реприватизація держпідприємств, які раніше були продані російським інвесторам. «Максимальними санкціями також може бути перегляд виконання інвестиційних зобов'язань російських інвесторів, які вони гарантували, набуваючи українські держпідприємства. Коли іноземні компанії купують через Фонд держмайна України якесь держпідприємство, з ними обов'язково підписує договір про інвестиційні зобов'язання. Відповідно зараз можна переглянути виконання цих зобов'язань і повернути в держвласність підприємства, за якими ці зобов'язання не виконані », - вважає Мазярчук.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Україна може жорстко відповісти Росії

unnamed
2-08-2014, 23:22
Переглядів: 9480
Коментарів: 3
Версія для друку
Loading...
Коментарі (3)
Viktor 2 серпня 2014 23:38
Vo molodci Ukraina prosipaeca. Budet tolk..
Цитировать          1
Shkapa 2 серпня 2014 23:44
Откаты не позволят зажать кацапский бизнес в Украине суды и прокуратура встанут на дыбки.
Цитировать          2
Aлксей 3 серпня 2014 10:44
Україна може жорстко відповісти Росії- пукнуть в мешок с мукой
Цитировать          3
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player