Get Adobe Flash player
Як повідомляє територіальна інспекція з питань праці в Чернівецькій області, торік спеціалістами інспекції було проведено понад 800 перевірок суб’єктів господарювання, які використовують найману працю. Як результат, у роботодавців виявлено 2945 порушень законодавства про працю та державне соціальне страхування, зафіксовано майже 1400 порушень щодо недотримання мінімальних гарантій, невиплати компенсацій у зв’язку з порушенням термінів виплати заробітної плати.

Державні інспектори праці посилили контроль за станом укладання трудових угод роботодавцями з найманими працівниками. Так, за минулий рік порушення законодавства про працю щодо оформлення трудових відносин встановлено у 137 роботодавців та виявлено 365 працівників, які працювали без належного оформлення трудових відносин.

Окрім цього, в територіальній інспекції функціонує «телефон оперативного реагування», за допомогою якого буковинці отримують кваліфіковані відповіді на запитання та поради від інспекторів праці. За минулий рік надано 495 таких консультацій та роз’яснень, йдеться у повідомленні.

На Буковині виявили 3 тис. порушень трудового законодавства

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: