Get Adobe Flash player
Глибокої вночі 5 липня жителі будинку 35/5 м.Керч,по вулиці Орджонікідзе, розбудили кілька гучних вибухів. Як з'ясувалося, вибухнув дорогий автомобіль «Nissan X-Trail». Машину огорнуло полум'ям, яке незабаром перекинулося на припарковану поруч «Skoda Fabia».

Водій «Шкоди» намагався врятувати свою машину, але не встиг відігнати її від вогню. Мешканці будинку всі разом гасили пожежу, потім до них приєдналися співробітники МНС.

Власники постраждалих автомобілів недавно приїхали в місто з Донецької області. Цей факт підтверджують автомобільні номери на згорілих машинах.

В Криму підривають авто з українськими номерами (відео)



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (5)
Вадим 6 липня 2014 11:52
Очередная чушь хохольского сми, вы блядь ебанные дебилы
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Жора 6 липня 2014 12:09
привет донецкому быдлу от ватников !!!
РАИСЯ, РАИСЯ,РАИСЯ !!!
Висловлено в темі:
Цитировать          2
Алекс 6 липня 2014 13:37
Быки русские, бросаетесь на все украинское, как бык на красное. Фашисты!!!
Висловлено в темі:
Цитировать          3
юрий 6 липня 2014 14:44
статья расчитана на даунов,таких как и сам писака.Таким надо руки сразу отрубать чтоб не писали херню,нах вы нужны хохлы машины им палить,пол крыма на таких номерах.

журналюгу надо в анус черенком от лопаты отодрать,чтоб не писал уйню всякую
Висловлено в темі:
Цитировать          4
Владимир 6 липня 2014 16:16
У нас в Крыму тысячи машин с украинскими номерами. у меня самого на машине одесские номера. и что то никто ни слова не говорит. так что автор статьи ДАУН.
Висловлено в темі:
Цитировать          5
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: