Get Adobe Flash player
На сході України масово арештовують зрадників
У Слов'янську, з якого втекли сепаратисти і взяли під контроль українські військові, йдуть масові арешти. Про це, як передає ІТАР-ТАСС, повідомив депутат-утікач Олег Царьов.

«За ніч заарештували всіх міліціонерів, вивезли з міста ...», - стверджує він.

Аналогічну інформацію розповсюдив координатор інформаційного центру «Південно-Східний фронт» Костянтин Книрик. «Почалися обшуки, арешти, міліціонери, що перейшли на бік терористів намагаються втекти з міста».

Місцевих співробітників МВС, за його словами, заарештували і відвезли в невідомому напрямку.

Офіційного підтвердження цієї інформації з боку українських силових структур не надходило.

На сході України масово арештовують зрадників



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (6)
zachiunik 6 липня 2014 16:15
а как ты хотел, придурок царев? менты это первые предатели. Пока Украина не наведет порядок, хотя бы как в Грузии, эти "слуги закона" будут так себя вести. Что входило в их функции- щипать мирных граждан, крышевать теневиков. А "закон о милиции" они не признают. Как только грянул гром и потребовалось их участие в защите Украины- эти пидары нацепили колорадские ленточки и ходили в обнимку с сепаратами. Гнать пидаров и судить!!!
Висловлено в темі:
Цитировать          1
украинец 6 липня 2014 16:17
давно пора пересажать продажних ментов и царька тудаже
Висловлено в темі:
Цитировать          2
Сашок 6 липня 2014 16:28
А что, до 25 или после 35 нельзя бороться против "хунты"? Что очередной раз покурил Шариков, взяв такие цифры? И откуда взял? В Украине призывной возраст с 18 до 60 лет. Почему в "Недороссии" должен быть другой?
Висловлено в темі:
Цитировать          3
123 6 липня 2014 16:38
Укропы так когда же начнете "освобождать" Крым ?
Висловлено в темі:
Цитировать          4
гость 6 липня 2014 17:12
Цитата: 123
Укропы так когда же начнете "освобождать" Крым ?

Ти дибіл, ти що не бачиш, що тут друга тема, чи тобі аби що ляпнуть?
Висловлено в темі:
Цитировать          5
бывалый 6 липня 2014 18:06
Цитата: 123
Укропы так когда же начнете "освобождать" Крым ?

а нахе р он нам всрался етот крым )))кормите сами етих убыточних крымских бомжей)мы с крымскими дебилами никогда бы в европу не попали!
Висловлено в темі:
Цитировать          6
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: