Get Adobe Flash player
Україна не хоче погашати російський кредит розміром три мільярди доларів і шукає привід для того, щоб визнати його незаконним. Так глава Мінфіну РФ Антон Силуанов прокоментував ситуацію з порушенням кримінальної справи проти екс-міністра фінансів України Юрія Колобова, передає «Інтерфакс». Колобову ставиться перевищення службових повноважень при ухваленні рішення про випуск українських держоблігацій.

«Українці вже заплатили нам першу частину купона, тобто побічно підтвердили правомірність цієї угоди, тому вся суєта і галас викликана виключно тим, що, судячи з усього, Україна не хоче нам платити, а хоче знайти привід для того, щоб визнати це рішення поза закону », - заявив Силуанов. Він додав, що Ірландська біржа, на якій були розміщені українські облігації, перевіряла угоду і не знайшла в ній нічого протизаконного.

25 вересня стало відомо, що Служба безпеки України порушила кримінальну справу проти колишнього голови Мінфіну Юрія Колобова та інших членів уряду за статтею «Зловживання службовим становищем».
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія звинуватила Україну у небажанні віддавати борги

26-09-2014, 15:14
Переглядів: 171
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player