Get Adobe Flash player
Екс-директор Калинівського ринку не здається
Звільнений із посади директор «Калинівського ринку» у Чернівцях Руслан Сербінчук планує оскаржити в суді своє звільнення.

Про це він заявив на брифінгу.

«Зі мною розірвали угоду за одноразове грубе порушення трудових обов’язків, – розповів Р. Сербінчук. – Але я досі не отримав роз’яснення, яке саме порушення я вчинив».

Р. Сербінчук відкидає всі зауваження, які мала до його роботи комісія, що вивчала ситуацію на ринку. Зокрема, комісія звинуватила його в неефективному використанні коштів при перенесенні ЛЕП та наявності необлікованих торгових об’єктів на ринку.

Екс-керівник ринку заперечує порушення та каже, що за два роки його роботи Калинівський ринок збільшив валовий дохід – з 50 млн грн у 2010 році до 80 млн грн у 2013-му.

Як ми повідомляли раніше, керівник комунального підприємства «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук був звільнений з посади за рекомендацією комісії за неефективне управління.

Екс-директор Калинівського ринку не здається



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: