Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ali

В Чернівцях вже одинадцять претендентів на мери
Станом на 18:00 29 квітня Чернівецькою міською виборчою комісії (МВК) отримано одинадцять заяв та пакетів документів на реєстрацію кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, вибори якого відбудуться 25 травня 2014 року. Серед претендентів – одна жінка.

Як вже повідомляла Громадянська мережа ОПОРА, МВК 25 квітня вже зареєструвала п’ять кандидатів . Завтра, 30 квітня, на засідання члени комісії будуть розглядати заяви та пакети документів ще шістьох потенційних кандидатів. Комісія має прийняти рішення про реєстрацію або відмову в реєстрації заявників як кандидатів на посаду Чернівецького міського голови.

В міській виборчій комісії спостерігачам ОПОРИ повідомили, що документи подали:

Віталій Мельничук (висуванець від міської ВО СВОБОДА),
Олексій Коломієць (висуванець від міського осередку УДАРу),
В’ячеслав Кишлярук (самовисуванець),
Ростислав Шерстюк (самовисуванець),
Ілля Горбатюк (висуванець міського осередку Партії ветеранів Афганістану),
Наталія Стручкова (самовисуванець).

Нагадаємо, документи на реєстрацію можна подати до 23:59 30 квітня. Також претенденти мають сплатити 4 500 грн. грошової застави.

Окрім того, вже другий день в Чернівцях спостерігається активність іншого потенційного кандидата на посаду мера, екс-секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина. На запитання спостерігача ОПОРИ щодо того, чи буде він подавати документи до виборчої комісії, він таку можливість не відкинув, наголосивши, що завтра, 30 квітня, ще є час.

В Чернівцях вже одинадцять претендентів на мери

29-04-2014, 19:19
Переглядів: 549
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: