gototopgototop

Будівництво ГЕС на річці Черемош призупинено

Вчора на прес-конференції голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк оголосив про припинення будівництва міні-ГЕС на гірській річці Черемош. Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Учора голова Івано-Франківської облдержадміністрації спільно з начальником Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Ігорем Шкіцой і начальником Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області Михайлом Бойком побували на місці будівництва ГЕС у Верховинському районі. Комісія зустрілася з громадськістю та представниками громадських організацій, які розгорнули активну кампанію протесту проти будівництва міні-гідроелектростанцій на гірських річках Карпатського регіону.
Ми прийняли вчора колегіальне рішення і сьогодні я підписав розпорядження про те, що ми припиняємо будівництво цих електростанцій. Чому припиняємо? З тієї причини, що на це будівництво є рішенням сесій і одноосібно я заборонити не можу, оскільки власники цих електростанцій можуть подати в суд і можна мати дуже багато проблем,- сказав М.Вишиванюк на прес-конференції.
Створено робочу групу з представників Івано-Франківської облдержадміністрації та відповідальних обласних установ, яка дасть експертні оцінки і прийме остаточне рішення про доцільність будівництва ГЕС на гірських територіях.

Джерело

Все про:
                                                                                                                                                        rekllogo
Оберіть мову сайту: English Romanian Russian Ukrainian

Опитування

Ви купували щось в інтернеті?
 

Останні економічні новини

Нові підприємства в каталозі

1. Юридична компанія "ЮВОС"
    Адреса: Проспект Незалежності 127Б
    Телефон: 0501061318,
2. Світ Доріг. Туристична агенція
    Адреса: Університетська,11
    Телефон: 90-75-57
3. ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ОСЕРЕДОК ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ФРІ-ФАЙТУ ТА КОНТАКТНИХ ЄДИНОБОРСТВ"
    Адреса: вул. Нагірна, 7
    Телефон: 0994209143, 0667335423
4. Rent Car Chernivtsi
    Адреса: вул. Гайдара, 1"з"
    Телефон: (050) 999 99 13,(0372) 52 52 13, (097) 100 72 27
5. Електронік.com.ua
    Адреса: вул. Ентузіастів, 2Ж
    Телефон: (0372) 585-0750,50-6850533
Перейти в каталог

В кінотеатрах міста:


  • Як навчитись плавати

    Як навчитись плавати

    Влітку практично всі ходять на пляж. 30-ти градусна спека, сонце так смажить, що і на лавку не сядеш, і пляж здається ідеальним проведенням часу. Тим прикріше, якщо ви не вмієте…

  • Що таке електронні квитки

    Що таке електронні квитки

    Електронний квиток, або як його ще називають "e-ticket" - це електронна версія паперового авіа, або квитка на інший вид транспорту, хоча для зручності ми будемо розглядати саме авіаквитки.