Середа, 25 Вересеня 2013
18:31:01

Чернівчани виготовляють деталі для Фольксваген

До Чернівців повертаються заводи. У приміщенні Кварцу розпочав роботу виробничий підрозділ "СЕ Борднетце-Україна", який постачатиме продукцію для концерну Фольксваген. До кінця року керівники планують набрати 500 працівники, в наступному - ще тисячу.

На саме виробництво поки що журналістів не пускають, але стверджують, що там - 3 600 метрів орендованих приміщень. Розставляють станки, довозять техніку. оформлюють працівників. За тиждень штат поповнюється на 40-5о людей, які спочатку проходять навчання, а вже потім - приступають до роботи. 
Олександр Шламп, представник: "У нас ці 170, це всі міські, чернівецькі. Працюємо в три зміни. Люди доставляються на роботу, їм дають спецодяг. Є доплати за вечріні та нічні зміни".

На виробництві виготовляють спеціальні електричні модулі для генеральних заводів Фольксвагену. Підприємство екологічно чисте, люди працюють у три зміни. Мінімальна заробітна плата - 2. 300 гривень на місяць. До кінця року планують набрати близько 500 працівників.

Чернівецьких підприємців вложить деньги в строительство нових корпусів для розширення виробництва.

Віталій Михайлішин, секретар Чернівецької міськради: "Додаткові робочі місця - це вже і податки, і додаткові надходження в місцевий бюджет. Але перш за все - це додаткові робочі місця".

У вівторок на Центральній площі відбудеться офіційна презентація виробництва, тут будуть стенди, палатки та рекрутери, які зможуть відповісти на усі питання бажаючих працевлаштуватися.

Надія Величко. Телеканал "Чернівці".

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше