25/11/2009
Банер
Чоловіки вибирають некурящих жінок
13:58 19 лист..

Українські чоловіки негативно ставляться до жіночого куріння. Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

За даними 79% українських чоловіків при виборі собі нареченої обрали б жінку, яка не курить. Жінку-курця обрали б для себе тільки 2%. 16% чоловіків відповіли, що їм байдуже, 3% сказали, що їм важко відповісти.

88% чоловіків не вважають, що жінки, які курять, є більш симпатичними. Такими їх назвали лише 5% опитаних, 7% – вагаються з відповіддю. Якщо подивитися результати лише серед тих, хто курить, то вони ставляться до куріння жінок майже так само негативно – 84% курців-чоловіків не вважають, що жінки, які курять, є більш симпатичними.

86% українських чоловіків, якби їх дружини чи партнерки, були курцями хотіли б, щоб вони кинули курити, 6% – не хотіли, 8% – важко сказати.
Загалом, чим старші були чоловіки, тим більше жінка з сигаретою для них неприйнятна.

У цілому, чоловіки в селах налаштовані до куріння більш категорично. Зокрема, бажання, щоб жінка кинула курити, виявили 90% чоловіків із сіл та 84% чоловіків із міст. Дані опитування наводить Gazeta.ua

За даними газети, рівень куріння серед жінок України останніми роками помітно зменшився – з 20% у червні 2005 року до 13% у жовтні нинішнього.

 

За матеріалами: Молодий Буковинець

 

 
Матеріали по темі :

» Чернівецькі прикордонники виявили недалеко від кордону 5 тисяч пачок контрабандних цигарок

12 пакунків з цигарками молдовської марки «Дойна» без акцизних марок за 450 метрів від лінії державного українсько-румунського кордону...

» З 1 листопада в Україні збільшилися ціни на цигарки

Тютюнові корпорації України підвищили з 1 листопада максимальні роздрібні ціни на деякі марки сигарет. Компанії підняли ціни, не...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram