gototopgototop

Няньки
Кінотеатр Архів фільмів чернівецьких кінотеатрів
Режисер: Ашот Кещян
В ролях:
Микола Наумов, Арарат Кещян, Аглая Шиловська, Ліна Добророднова, Людмила Артемьєва
Жанр:

комедія

Трейлер:
Час показу: Мала зала Сеанси: 14:00, 15:40, 19:40, 21:20
 
Сюжет:

Валентина (Олеся Железняк) - жорстка, холоднокровна власниця великої туристичної фірми, якій належить вирішення складної задачі в країні, де жінку, незалежно від професіоналізму, не може чекати успіх у бізнесі - Туреччині. На допомогу вона викликає працівників свого уральського філіалу Діму (Микола Наумов) і Мишу (Арарат Кещян) - безініціативних ледарів, які по нещасливій випадковості виявились єдиними співробітниками чоловічої статі.

 Передбачувана відпустка за кордоном обертається для безвідповідальних веселунів не тільки останнім шансом довести свою профпридатність і уникнути ганебного звільнення, а й становить загрозу для здоров'я і життя: за фатальним збігом обставин Миша і Діма залишаються один на один з трьома некерованими дітьми Валентини. А, як відомо, біда не приходить одна, тому, коли приїжджає мама Валентини (Людмила Артем'єва) нібито доглянути за онуками, завдання для молодих людей ускладнюються появою практично ще однієї дитини, яка вимагає за собою не меншого догляду, ніж реальні діти. Тепер друзям доведеться розбиратися і з дітьми, і з бабусею, і з німецькими конкурентами, і все це - в спробах не провалити доленосну угоду. Чи зможуть наші герої впоратися із завданням і завоювати прихильність Валентини та її дітей?

Голос:
 
0/10 ( 0 Голосів )
Переглядів: 64
Трейлер: 0 Рецензія: 0 Відгуки: 0

Додати коментар

Захисний код
Оновити


Другие фильмы Також...




Copyright © 2006-2009 Joomitaly.com - Powered by SILOOS
Додати підприємство в Головний Каталог Підприємств БуковиниСтати другом Головного Чернівецького Порталу на FacebookПовідомити новинуНаписати у свій блог