gototopgototop
Літо. Однокласники. Кохання
Оригінальна назва: LOL
Кінотеатр Архів фільмів чернівецьких кінотеатрів
Рік: 2012
Країна США
Тривалість: 97 хвилин
Режисер: Ліза Азуелос
В ролях:
Майлі Сайрус, Демі Мур, Ешлі Грін, Адам Дж. Севані, Дуглас Бут, Жан-Люк Білодо, Томас Джейн, Джина Гершон, Ешлі Хіншоу т
Сеанси:

драма, мелодрама, комедія

Трейлер:
Час показу: Велика зала: Сеанси: 12:10, 15:50, 19:30, 21:20
 
Сюжет:

Як же все таки приємно закохуватись в когось до безпам’яті, та тільки не зрозуміло, як люди це витримують ? Не може цього втямити і головна героїня картини «Літо. Однокласники. Кохання». Її звати Лола, і вона у тому небезпечному віці, коли розбиваються серця та з’являються вірні друзі на все життя. Хіба можна в такий період відволікатись на такі незначні дрібниці, як шкільні заняття? Звісно ні!

Лола або Lol, як її часто називають, друзі, живе в чикагському передмісті. Її життя не відрізнялось від життя звичної дівчинки-підлітка: прогули занять, вечірки, чат із подругам. В такій провінції тільки й лишається, що мріяти про справжнє кохання та чекати на свого принца. Чи знайде вона його? А раптом принц виявиться зовсім не тим, за кого себе видає на першому побаченні.

Наближаються літні канікули, а це значить, що Лола та її подруги попрямують до Парижу. Ця подорож – шанс для Лоли та її ровесниць відірватись на повну. Нічні вилазки, ніким не контрольований шопінг та романтичні побачення – ось, що чекає на героїню. Однак все це може опинитись під загрозою, оскільки батьки Лоли не зовсім задоволені результатами її шкільних екзаменів. Поки дівчині немає вісімнадцяти, її мати намагається робити усе можливе, аби донька не могла вдихнути повітря свободи у груди та жити повноцінним життям. Та можливо, її мама у чомусь має рацію? Адже Лола, на її думку, просто розтринькує своє життя.

Голос:
 
0/10 ( 0 Голосів )
Переглядів: 48
Трейлер: 0 Рецензія: 0 Відгуки: 0

Другие фильмы Також...




Copyright © 2006-2009 Joomitaly.com - Powered by SILOOS
Додати підприємство в Головний Каталог Підприємств БуковиниСтати другом Головного Чернівецького Порталу на FacebookПовідомити новину