Get Adobe Flash player
В Чернівцях завівся злодій-екстримал
Під час спілкування з правоохоронцями молодик зізнався, що не має матеріальних труднощів, адже його батьки доволі заможні люди, а на злочин його наштовхнуло бажання внести різноманіття у своє життя.

До Шевченківського райвідділу міліції звернулась мешканка обласного центру. Дівчина повідомила, що її обікрав хлопець, з яким вона познайомилась у нічному клубі.

Потерпіла розповіла, що новий знайомий був дуже ввічливий, красиво залицявся, тому наприкінці вечора вона запросила молодого чоловіка до себе до дому.

Але в ранці вся романтика зникла, як і сам кавалер, а разом з ним і гроші та прикраси не лише дівчини, а й її сусідок, з якими вона разом винаймала квартиру.

Але правоохоронці доволі швидко встановили особу крадія та його місцезнаходження. Ним виявився 23-річний чернівчанин. Хлопець ніде не працює, сидить, так би мовити «на шиї» у батьків. Проблем з грошима у хлопця немає, проте є дуже багато вільного часу та юнацької енергії, яку останній не має куди застосувати.

Тепер у молодика буде можливість зрозуміти, що за всі свої вчинки треба відповідати. А для викиду адреналіну не обов’язково скоювати злочини, є безліч законних способів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучені. Подальшу долю горе-крадія буде вирішувати суд.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Чернівцях завівся злодій-екстримал

21-05-2014, 16:45
Переглядів: 270
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player