Get Adobe Flash player
Вибір редакції
Чернівчанка "заробляла" на дітях по сотні в день (фото)
Двоє хлопців - 10-ти та 7-ми років - замість школи ходили вулицями та просили у перехожих гроші. Все, що жалісливі чернівчани давали малим, вони відносили своїй матері.

Правоохоронці отримали інформацію від чернівчан про те, що на найбільш людних вулицях міста періодично з’являється жінка з двома дітьми, які просять у перехожих милостиню. Хлопці завжди брудні та погано вдягнені.

Вжитими заходами працівники кримінальної міліції у справах дітей відшукали цю саму жінку і її дітей. З’ясувалось, що мати вже протягом декількох місяців існує за рахунок такого «бізнесу».
Чернівчанка "заробляла" на дітях по сотні в день (фото)

Не соромлячись, 31-річна жінка розповіла правоохоронцям, що пробувала сама жебракувати, але сердобольні люди дітям дають більше грошей. А ті факти, що старший син у 10 років закінчив лише 1 клас, а семирічний хлопчик ледве розмовляє, мати не бентежить.

Наразі брати поміщені у Чернівецький обласний притулок для дітей. Їх обстежать медики та психологи, а горе-матері доведеться відповідати за експлуатацію своїх дітей.
Чернівчанка "заробляла" на дітях по сотні в день (фото)

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст.1501 (Використання малолітньої дитини для зайняття жебракуванням) та ст. 304 (Втягнений неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Чернівчанка "заробляла" на дітях по сотні в день (фото)

22-05-2014, 16:51
Переглядів: 148
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player