Get Adobe Flash player
Вибір редакції
На кордоні затримали двох іноземців зі зброєю
Двох «горе-іноземців», які намагалися перетнути українсько-румунський кордон з мисливськими ножами затримано в пункті пропуску «Порубне».

В суботу, пізно ввечері для проходження контролю в пункт пропуску заїхав вантажний автомобіль «Даф». Водій останнього, 46-річний білорус, повертаючись на Батьківщину вирішив прихопити із собою два мисливські ножі, які придбав закордоном. Приховавши ножі в дверцятах автомобіля, чоловік і не сподівався, що їх буде виявлено.
На кордоні затримали двох іноземців зі зброєю

Ще одну любительку ножів в цьому ж пункті пропуску було затримано днем раніше, нею виявилася громадянка Румунії 1977 року народження. Під час огляду легковика марки «Фольксваген» прикордонниками та митниками, в салоні, був виявлений мисливський ніж. Наразі в обох випадках предмети вилучено щодо їх власників, то їм покарання винесе суд.

Окрім холодної зброї, протягом минулого тижня на ділянці Чернівецького загону прикордонниками в семи випадках виявлено майже 11 тисяч пачок цигарок. Затримано одну особу без документів, яка можливо причетна до переправки тютюнових виробів через кордон на ділянці відділу прикордонної служби «Черепківка».
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На кордоні затримали двох іноземців зі зброєю

26-05-2014, 12:59
Переглядів: 561
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player