Get Adobe Flash player
Вибір редакції
В Чернівцях засудили хабарника
Ухвалою колегії судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Чернівецької області залишено без змін вирок Першотравневого районного суду м. Чернівці, яким голова правління ТДВ «Чернівціоблпаливо» визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.368-3 КК України (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми).

Встановлено, що цей керівник вимагав та отримав у квітні 2013 року хабар в сумі 3000 доларів США від громадянина К. за вирішення питання про продаж йому споруд, які належать товариству.

Вироком суду голова правління засуджений до покарання у вигляді штрафу в розмірі 170 тисяч гривень з позбавленням права займати керівні посади в юридичних особах приватного права строком на 1 рік та з конфіскацією майна за виключенням житла.
Теги: Хабар
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Чернівцях засудили хабарника

28-05-2014, 10:50
Переглядів: 177
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player