Get Adobe Flash player
Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження за фактом привласнення понад 320 тисяч гривень бюджетних коштів
Чернівецька прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері скерувала до суду кримінальне провадження за ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадова особа ДЗ «Вузлова клінічна лікарня ст. Чернівці» ДТГО «Львівська залізниця» у відомості на виплату авансу і заробітної плати, яка подавалася в дирекцію банку, за період травня 2011 року - березня 2014 року умисно завищувала загальну суму виплат. Окрім того, створювала у відомостях зарплат додаткову графу на своє прізвище і нараховувала собі гроші. Таким чином підозрювана незаконно привласнила з казначейського рахунку бюджетних коштів на загальну суму більше 321 тис. грн.

Під час досудового розслідування правопорушниця вину визнала та частково відшкодувала заподіяну шкоду. У зв’язку з цим прокурором заявлений позов про відшкодування решти суми грошей, які вона привласнила.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження за фактом привласнення понад 320 тисяч гривень бюджетних коштів

1-06-2014, 16:43
Переглядів: 123
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player