Get Adobe Flash player
Подробиці вбивства на Південно-Кільцевій
Під час огляду помешкання вбитого 20-річного чернівчанина правоохоронці знайшли цілий арсенал зброї: пістолет "Зоракі", гранати Ф-1, а також маски.

Про це на брифінгу в понеділок повідомив начальник управління карного розшуку УМВС в області Руслан Домніцак.

За його словами, вночі з 31 травня на 1 червня на телефон міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Південно-Кільцевій, поблизу будинку №10А виявили юнака з численними колото-різаними ранами в область стегна та нижніх кінцівок.

"Було встановлено, що потерпілий близько 23.00 вийшов прогулятися з собакою, після чого не повернувся додому. Повернулась тільки собака. Сусіди виявили собаку на сходовій клітці – тварина не дозволяла нікому пройти, і була від крові. Люди повідомили про це матері постраждалого. Вона, в свою чергу, про це повідомила своєму другові, який виїхав на місце і знайшов пораненого хлопця. Тоді він був ще живим", - розповів Руслан Домніцак.

Постраждалого одразу ж відправили до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Приблизно о 03.00 юнак помер від надмірної втрати крові.

"Існує цілий ряд версій – і боргові, і неприязні стосунки, і з хуліганських мотивів, а також мотиви, які стосуються його трудової діяльності – він час від часу їздив за кордон. Всі версії мають право на існування, але ми не прив’язуємося конкретно до жодної з них", - сказав Домніцак.

"Під час огляду помешкання потерпілого, виявлено ряд речей – серед яких зброя: пістолет "Зоракі", декілька гранат, маски та інші речі, які нині змушують нас перевіряти цю справу ретельно", - додав Р. Домніцак.

За словами начальника управління карного розшуку, уся знайдена зброя не була зареєстрованою.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Подробиці вбивства на Південно-Кільцевій

2-06-2014, 17:49
Переглядів: 1919
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player