Get Adobe Flash player
Вибір редакції
   Уночі, восьмого червня, в Києві на території Деснянського району, інспектори ДАІ затримали водія, який катався по місту на краденому автомобілі. Сталася дана подія на проспекті Маяковського. Під час нагляду за дорожнім рухом, працівники ДАІ звернули увагу на автомобіль «ВАЗ», що швидко наближався. Водій вимогу правоохоронців про зупинку проігнорував, а лише збільшив швидкість. Зрозумівши, що далеко не втече, раптово зупинив авто, вистрибнув та намагався «накивати п’ятами», але був затриманий. 



   Документів на автівку керманич не надав, окрім того, інспектори ДАІ звернули увагу на зламаний на водійських дверцятах замок. При більш детальному огляді правоохоронці виявили пошкодження замка запалення на рульовій колонці та оголені дроти. Пояснити походження даних пошкоджень на авто 24-річний чоловік не зміг. Він лише розповів, що автомобіль взяв аби покататися та хто його власник не знає. Втім, інспектори ДПС на коментарях не наполягали; всі деталі, а особливо знервована поведінка керманича, вказували на те, що вітчизняний автомобіль щойно викрадено.



   Підозри працівників ДАІ підтвердилися. Правоохоронці доставили машину разом з водієм до Деснянського районного управління міліції. Перевіривши належність «Жигулів» по базах даних ДАІ, правоохоронці з’ясували, автомобіль насправді належить іншій особі. Наразі затриманий перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.



   Державтоінспекція столиці звертає увагу водіїв на те, що в місті злочинці найчастіше пошкоджують та викрадають автівки саме в дворах будинків та рекомендує залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах, а також обладнати своє авто протиугінними пристроями.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Інспектори столичної ДАІ затримали 24-річного викрадача авто

10-06-2014, 16:32
Переглядів: 78
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player