Get Adobe Flash player
Слідчим відділом УСБУ в Запорізькій області за фактом створення терористичної організації розпочате кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє сайт СБУ.

13 червня в м.Маріуполь українські військовослужбовці затримали 12 озброєних бойовиків, які є учасниками групи «Чечена».

Встановлено, що протягом квітня - червня 2014 члени цієї організації скоїли низку збройних нападів на одну з військових частин внутрішніх військ України, на відділ Маріупольського міськуправління УМВС України в Донецькій області, блокували адміністративні будівлі м.Маріуполь, брали активну участь у масових заворушеннях, викрадали мирних жителів, транспортні засоби, скоювали розбійні напади т. д.

У ході затримання у бойовиків вилучено автомати, кулемети і гранатомети, бойові патрони і вибухівку.

Зараз 12 учасникам групи "Чечена" узагальнено про підозру у вчиненні злочину, за який їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Триває слідство.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На сході України затримали банду яка нападала на блокпости та викрадала людей (відео)

18-06-2014, 09:57
Переглядів: 842
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player