Чернівчанин ледь встиг повернутися з місця позбавлення волі, як знову взявся за старе
Вийшов на свободу 34-річний чоловік всього лиш півтора тижні тому. Приїхавши до Чернівців, почав шукати заробітку. Щоправда, незаконного.

Зловмисник зірвав навісний замок з дверей підсобного приміщення одного із будинків у центрі міста. Найцінніше, що там було – велосипед, вартістю 1000 гривень. Його він і прихопив у надії продати.

Але працівники сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області перешкодили його злочинному плану. Вони вийшли на слід зловмисника та викрили його.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

Також чоловік перевіряється на причетність до вчинення інших злочинів на території міста. Слідство триває.

Чернівчанин ледь встиг повернутися з місця позбавлення волі, як знову взявся за старе



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: